Engelandlaan 72, 2711DV Zoetermeer
+316 814 24 339
info@mcleaningservices.nl

Werkzaamheden

Ontruimen en schoon opleveren

Moet u behalve de hele administratieve papierwinkel en verhuizing of misschien zelfs een begrafenis, ook de woning in korte tijd netjes opleveren en alle woonschade repareren? Dit soort zaken komen meestal onverwacht en dikwijls heeft u, noch iemand anders in de familie, daar op dat moment de tijd voor om dit te doen. Het ontruimen van een woning bij overlijden of verhuizen hoeft niet duur te zijn en vooral niet belastend voor u of eventueel de nabestaande.

Meestal is het niet voldoende om een woning leeg op te leveren. De meeste woningbouwverenigingen of verhuurders verlangen ook dat de woning in dezelfde staat wordt opgeleverd als deze is betrokken.

Het team van M CLEANING SERVICES brengt voor u de woning in de staat waarin u het moet opleveren. Wij repareren de schade die aan het licht komt als de woning leeg is, we plaatsen verwijderde wanden terug, verwijderen vloerbedekking of parket en repareren als het nodig is het plafond.

Een ontruiming of schoonmaakwerkzaamheden zijn altijd op maat, geen klus is hetzelfde. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Leeghalen woning haaglanden

Dakkapellen, dakgoten en zonnepanelen

Dakkapelreiniging Haaglanden is een onderdeel van M CLEANING SERVICES. Werken op hoogte is een speciaal vak en niet voor iedereen weggelegd. Voor ons is het dak bekend terrein. Wij zijn ons bewust van de maatregelen die genomen moeten worden om veilig en vakkundig werkzaamheden uit te kunnen voeren op het dak. Deze werkzaamheden voeren wij dus niet uit bij dusdanig slecht weer of onveilige situaties. Wij gaan altijd voor het beste resultaat, maar dit mag nooit ten koste gaan van de veiligheid. Wij reinigen dakkapellen, dakgoten, boeidelen, rolluiken en zonnepanelen. Bekijk op de site wat wij voor u zouden kunnen betekenen!

schoonmaak dakkapel

Kantoor/bedrijf schoonmaak

Maakt u gebruik van onze kantoorschoonmaak? Nou, dan weet u zeker dat uw medewerkers met een prettig en veilig gevoel aan het werk zijn. Als specialist in het schoonmaken van kantoren weten we uit ervaring dat een schoon kantoor motiverend werkt voor uw personeel. Een goede hygiƫne draagt daarnaast ook bij aan het werkplezier van uw medewerkers. Naast sfeer, werkt een schoon kantoor ook arbeidsproductiviteit verhogend. Zo levert het laten schoonmaken van uw kantoor door M CLEANING SERVICES ook nog eens geld op. Daarnaast zorgt een schoon en fris kantoor voor een professionele uitstraling van uw organisatie. Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat!

kantoorpand schoonmaken

Facebook