Engelandlaan 72, 2711DV Zoetermeer
+316 814 24 339
info@mcleaningservices.nl

Over ons

M Cleaning Services

M Cleaning Services is door Mike Barberien in 2019 op papier gezet en kwam in 2020 van de grond. Een jong én dynamisch bedrijf op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden. Elke dag maken wij klanten blij, is het niet met een schone dakkapel dan is het wel met een volledig gereinigde caravan. Een glimlach van waardering, daar gaan wij voor. Het willen onderscheiden in deze branche is niet makkelijk. Door de fijne communicatie en goed uitgevoerde werkzaamheden willen wij ervoor zorgen dat u, als klant, ons zeker niet meer vergeet.

Kwaliteit

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kwaliteit vormt samen met communicatie, klant tevredenheid en milieu bewustzijn de 4 kernwaarden van ons bedrijf en legt daarmee de basis van ons schoonmaakonderhoud. Wij zijn pas tevreden als de klant dit ook is.

Personeel

Onze medewerkers vormen het hart van het bedrijf. Omdat medewerkers de motoren van dit bedrijf zijn vinden we het erg belangrijk dat ze met plezier en voldoening hun werk kunnen uitvoeren. Wij besteden daarom óók tijd en aandacht aan het evalueren van werkzaamheden en passen waar nodig de werkwijzen aan.

Werkomgeving en materiaal

Omdat onze medewerkers blootgesteld worden aan weersinvloeden, extreme vuiligheid en soms gevaarlijke situaties dragen wij uiteraard de zorg om alleen te werken met professionele en goedgekeurde materialen. Dit blijft een belangrijk onderdeel van ons werk en wordt regelmatig onderschat. Het is dan ook van groot belang dat dit vaak onder de aandacht wordt gebracht bij de medewerkers en dat materialen of werkmethodes periodiek worden geëvalueerd.

Facebook